Videoer

    Mer informasjon

    Det dukker ikke opp mange som Sebastian Zalo på en generasjon. 18 år gammel slutter han på skolen for å lage musikken. Sangene er hans historie.

     

    Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, som i en tilnærming som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Zalo er målrettet og hardtarbeidende, og overrasket ingen (ikke engang seg selv) da han ble nominert til både P3 Gull for «Årets nykommer» og Spellemannprisen for «Årets gjennombrudd» i 2020.

     

    Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske tv-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i «De neste» i beste sendetid NRK1. Zalos tolkninger av Lene Marlin (Uten deg) og Sondre Lerche (To veis monolog) gir fortsatt rykninger i dansefoten og gåsehud på armen.

     

    Siden Sebastian Zalo debuterte i 2017 har produsert en enorm mengde musikk. Debutalbumet RTRO//SPKT fra 2020, som blant annet inneholdt en duett med Odd Nordstoga, ble raskt fulgt opp med en EP i 2021.

     

    24 år gammel har han bevist at han er en av sin generasjons fremste formidlere og underholdere. Resten er musikkhistorie – klar til å skje.