The Chainsmokers: Euro Memories…Do Not Open Tour

to 08 mar 2018
Oslo

The Chainsmokers: Euro Memories…Do Not Open Tour

Telenor Arena, Oslo, Oslo Detaljer

Et stjernelag, med verdens mest streamede duo i spissen, inviterer til en heftig klubbkveld!

The Chainsmokers var blant verdens mest streamede artister i 2017, både globalt og her i Norge. 8. mars gjør den Grammy-vinnende duoen om Telenor Arena til Norges største klubb, og på scenen står i tillegg Broiler, Cheat Codes og TRXD. Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli årets mest episke og unike klubbopplevelse! 

Man skulle tro at dette var en innendørsfestival, men nei, det er bare en av verdens mest kjente duoer som inviterer til en uforglemmelig kveld. Telenor Arena forvandles til en pulserende nattklubb med et gigantisk dansegulv. Tribunene forsvinner, og gulvet omkranses av sorte tepper som prydes av et hypnotiserende lysshow. Dansbar elektronisk musikk strømmer ut av høyttalerne, stemningen er helt sinnsyk, og på scenen står noen av verdens mest populære DJs.

Kveldens headliner er The Chainsmokers, som består av Alex Pall og Drew Taggart. Gutta er en dominerende musikalsk kraft med et arsenal av sanger, som har gjort dem til en av dagens hotteste artister og produsenter. Med en unik sound som krysser sjangere som indie, pop og progpop, har deres originale låter og remikser toppet lister over hele verden.

Som om det ikke var nok er det nå klart at DJ- og produsentduo Broiler, amerikanske Cheat Codes og norske TRXD holder dansegulvet varmt frem til gigantene går på scenen. En sterkere klubbpakke skal du lete lenge etter! 

Dører: 18:00

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*
  • Dressing Room Experience VIP-pakke*
  • Soundcheck Experience VIP-pakke*

Artister på dette arrangementet

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under