Marcus & Martinus

ty 14 aug 2018
Trondheim

Marcus & Martinus

Sverresborg Museum, Trondheim Detaljer

Dører: TBD

 

Marcus&Martinus skal på sin første Europa-turné, Moments Tour i 2018, og offentliggjør idag at de kommer til Trondheim og Sverresborg Museum 14. august 2018.  
 
Billetter i salg fredag 8. desember kl. 09.00.
 
 
Bergen, Kristiansand, Tromsø, Halden og Trondheim får besøk av de populære 15-åringene i løpet av sommeren. 
 
Moments Tour har allerede solgt ut konsertarenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland - de første ble utsolgt kun i løpet av 10 minutter! 
 
Det er ingen tvil om at Marcus&Martinus har ekstremt lojale og ivrige fans fra hele Europa – og nå gleder de seg veldig til å spille større konserter rundt om i Norge, blant annet i Trondheim.
 
«Det er kjempebra at Trondheim er et av de få stedene vi skal besøke i Norge i 2018, vi håper å se mange trøndere der!», sier Martinus Gunnarsen. 
 
«Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi som vi håper dere vil like, Trondheim betyr mye for oss», sier Marcus Gunnarsen.
 
Moments Tour besøker alle de nordiske landene, i tillegg til Tyskland, Sveits, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Serbia, Hellas, Tsjekkia og Polen. 
 
Turneen starter i februar, og Marcus&Martinus er allerede i gang med forberedelsene. Turneen bærer samme navn som deres nyeste album, «Moments», og guttene gleder seg veldig til å skape nye og uforglemmelige øyeblikk sammen med fansen i løpet av Moments Tour. 

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Billetter i salg

Live Nation Forhåndssalg

  • Forhåndssalg*
    For øyeblikket utsolgt. Søk etter andre ledige datoer.

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under