Gå til WWE Live

WWE Live - Ny dato!

sø. 12 mai 2019
Oslo

WWE Live - Ny dato!

Oslo Spektrum, Oslo Detaljer

Dører: TBD

Det er en glede å annonsere at WWE Live inviterer til sitt første liveshow i Norge! Torsdag 1. november besøker wrestling-stjernene Oslo Spektrum, og byr på storslagen sportsunderholdning for hele familien!
Den internasjonale suksessen WWE live har med seg favoritter som Roman Reigns, Finn Balor, Seth Rollins, Braun Strowman, Alexa Bliss, Sasha Banks, The Miz, Sheamus, Cesaro, Asuka og Bray Wyatt. 
WWE leverer underholdning av ypperste klasse hver uke – år etter år – verden rundt. Konseptet startet allerede på 1980-tallet, og har siden det vært en av verdens fremste leverandører av actionfylt familieunderholdning. Sendingene deres når ut til over 650 millioner hjem over hele verden, på 25 ulike språk. WWEs nettverk består av livesendinger og et massivt arkiv med videomateriale, som er tilgjengelig i over 180 land. Det globale underholdningsfenomenet har sin base i Stamford, Connecticut.
Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppleve et av verdens mest kjente, actionfylte og spektakulære wrestlingshow live!

Arrangementet blir flyttet til søndag 12. mai 2019.

Kjøpte billetter til den 1. november gjelder på ny dato. Dersom du ikke har anledning til å gå på ny dato, så må billettene dine refunderes på utsalgsstedet innen 13. oktober.

Informasjon om refundering av billetter:

Billetter kjøpt på telefon 815 33 133/ 22 82 81 97 eller på www.ticketmaster.no, refunderes ved å ringe 22 82 81 97 eller ved å sende dem til Ticketmaster Norge as, Postboks 607, 8607 Mo i Rana. Husk å merke konvolutten med «flyttet til ny dato».

Beløpet, uten billett- eller leveringsavgifter føres da tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.

Du må ta kontakt med Ticketmaster eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR 13. oktober! Sender du inn billettene MÅ de være Ticketmaster i hende innen siste frist for refundering som er 13. oktober.

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*
  • Platinum*

Artister på dette arrangementet