Gå til Nicklas Sahl​

Nicklas Sahl​

la. 05 okt 2019
Oslo

Dører: TBD

Aldersgrense: 18+

Popyndlingen Nicklas Sahl tar turen tilbake til Oslo for å spille konsert på Krøsset 5. oktober! Sist gang den danske sangeren og låtskrivere gjestet byen imponerte han både bransje og publikum under by:larm. 

 

Nicklas Sahl satt fart mot stjernene da han i april 2018 slapp debutsingelen «Hero», som gikk rett til topps på de danske hitlistene. Låta ble kåret til ‘ukens singel’ av danske P3, noe som skapte høye forventninger til den fremadstormende artisten. 

 

Han er aktuell med sin kritikerroste EP «Planets», som ble sluppet i oktober 2018. Singelen «New Eyes» og tittelsporet «Planets» har vært i høy rotasjon på radio, og begge ble topp 10 på listene i Danmark. Han fikk også gullplate for «New Eyes», som har passert 10 millioner streams, med mer enn 1 million i USA og på Filippinene. 

 

EPen slippes på vinyl 13. april, og da vil du i tillegg til de 5 låtene få høre den nye sangen «If I Killed Your Night», samt akustiske versjoner av alle sporene. En av dem vil ha med norske SKAAR. 

 

Nicklas spiller for utsolgte hus i Danmark, og er spådd en lysende karriere. Vi gleder oss til gjensyn med popkometen i oktober! 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet