Gå til The Vamps

The Vamps

må. 28 okt 2019
Oslo

Dører: 19:00

De britiske popyndlingene i The Vamps er igjen klare for Norge – denne gang tar de skrittet opp på Sentrum Scene etter et smekk utsolgt Parkteatret sist.

The Vamps er et av Storbritannias mest suksessrike band om dagen. Med tredjealbumet «Night & Day» gikk The Vamps i fjor for første gang til toppen av albumlista i hjemlandet, og nådde dessuten topp 10 på iTunes i over 20 land. Singelen «All Night», samarbeidet med norske Matoma, har gitt bandet sin hittil største hit, med snart 400 millioner avspillinger på Spotify og dobbelt platinatrofé i Norge.

Det hele startet i 2013 med fire tenåringers plan om å laste opp punka, akustiske versjoner av hits fra artister som One Direction, Taylor Swift og Bruno Mars, og å gi ut en plate med sine egne stadionvennlige anthems. Internettsuksessen lot ikke vente på seg, og i 2014 kom albumdebuten «Meet The Vamps», og oppfølgeren «Wake Up» allerede året etter. Mellom samarbeid med stjerner som Demi Lovato og Shawn Mendes har bandet vært på hyppige turneer – og nå gleder de alle sine fans her hjemme med nytt oslobesøk!

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet