Gå til Bryan Adams

Bryan Adams - Shine A Light Tour

Bryan Adams - Shine A Light Tour

tys 20 apr 2021
Stavanger

DNB Arena | Stavanger

Dører: TBD

Den flyttede konserten med Bryan Adams i DNB Arena 26. mai vil dessverre ikke vil gå som planlagt. Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre arrangementet i henhold til kommunes retningslinjer. Sikkerheten og helsen til artister, ansatte og besøkende er vår største prioritet. Hele turneen er nå flyttet, og ny dato for Stavanger er 20. april 2021. Kjøpte billetter til tidligere annonserte datoer gjelde til nytt show. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske Bryan Adams velkommen tilbake til Norge i 2021.

vfff nyheter! Den utsatte konserten med Bryan Adams i DNB Arena 11. mars er flyttet til 26. mai, kjøpte billetter gjelder til den nye datoen. Dersom du ikke har mulighet til å delta på den nye konserten refunderes billetter via Ticketmaster innen 10. mai 2020.
 
Serviceavgifter, porto og fakturagebyr refunderes ikke.
 
Dersom den nye datoen ikke passer fyll inn kontaktskjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054 Det vil ta opp til 10 dager før du har penger tilbake på kontor
 
Beløpet blir tilbakeført til kortet som ble benyttet ved kjøp.
 
Dersom du har betalt med gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Denne konserten ble først flyttet fra 11. mars er flyttet til 26. mai.