Gå til Bootleg Beatles

Bootleg Beatles

Bootleg Beatles

ons 26 mai 2021
Oslo

Dører: TBD

The Bootleg Beatles-konserten på Folketeateret 21. september blir flyttet til 26. mai 2021.  Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i nærmeste fremtid i henhold til Oslo kommunes retningslinjer.

Sikkerheten og helsen til artister, ansatte og besøkende er vår største prioritet. Kjøpte billetter til showet gjelder til ny dato. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske The Bootleg Beatles velkommen til Oslo neste år!

 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Verdens første og beste Beatles-hyllestband, The Bootleg Beatles, fortsetter å begeistre publikum med sine populære show. 21. september kan du oppleve dem live på Folketeateret i Oslo!

 

Neil Harrison (tidligere John Lennon), Andre Barreau (tidigere George Harrison) og David Catlin-Birch (tidligere Paul McCartney) møttes i 1979 da de var en del av rollebesetningen til den kritikerroste West End-produksjonen, «Beatlemania». Da forestillingen var ferdig bestemte de seg for å fortsette reisen, og dannet The Bootleg Beatles i 1980.

 

Det som startet som 4 musikere med pologensere og parykker, har utviklet seg til The Bootleg Beatles' anerkjente show, som kombinerer gjengivelser av Beatles-repertoaret, med spektakulære kostymer og en fantastisk visuell videobakgrunn.

 

Rollebesetningen har gjennom intensive auditionsprosesser endret opp gjennom årene, men forestillingen fortsetter å høste strålende anmeldelser og glede fansen. Gjør deg klar til en hitparade av den toneangivende musikken til et av verdens mest elskede band!