Gå til Lindsey Buckingham

Lindsey Buckingham

Lindsey Buckingham

tys 31 mai 2022
Oslo

Dører: TBD

 

Legendariske Lindsey Buckingham, kjent som vokalist og gitarist til Fleetwood Mac, er aktuell med sitt selvtitulerte album og spiller konsert på Folketeateret!
Buckingham er kjent som en av de mest innovative og dynamiske musikerne fra sin generasjon. Hans særegne spillestil og teft for gode melodier kommer tydelig til utrykk på hans syv studio- og tre livealbum som soloartist. Nå er han endelig klar med mer musikk, og 17. september slippes det selvtitulerte nye albumet.
Gjennom de siste fire tiårene har sangeren, gitaristen og låtskriveren utviklet en unik evne til å eksperimentere, samt enestående ferdigheter som produsent. Buckingham var en av de musikalske visjonærene bak Fleetwood Mac, hvor han skrev og produserte hits som «Go Your Own Way» og «Big Love», og var med på å gjøre bandet til en av de mest selgende og elskede rockegruppene gjennom tidene.
Som soloartist spiller Lindsey ofte de fleste instrumentene selv, og hans komplekse låter og nyskapende produksjoner gjør soloarbeidet hans helt spesielt. Dette har også gjort han til en meget ettertraktet samarbeidspartner blant andre musikere og artister.

Denne konserten blir dessverre utsatt grunnet sykdom. Vi jobber med å finne ny dato, og vil komme tilbake med mer informasjon så raskt som mulig.  

 

Vi takker for forståelsen og tålmodigheten!

Billetter i salg

Generelt salg

  • Generelt salg*
    Utsatt

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Legendariske Lindsey Buckingham, kjent som vokalist og gitarist i Fleetwood Mac, er aktuell med sitt selvtitulerte album og spiller konsert på Folketeateret!