Harry Styles

on 21 mar 2018
Oslo

Harry Styles

Oslo Spektrum, Oslo Detaljer

Sensasjonen og idolet Harry Styles kommer til Norge med sin solo-turné!

Grunnet enorm etterspørsel har Harry Styles lagt til 59 nye datoer på sin utsolgte verdensturné! Han spiller i Oslo Spektrum onsdag 21. mars 2018.

Den første delen av «Harry Styles Live On Tour» starter i september, og besøker en rekke intime scener over hele verden. Den andre delen sparkes i gang i Basel (Sveits) i mars 2018, og avsluttes i Los Angeles i juli. Det er en sann glede å endelig kunne fortelle at Harry tar turen til Oslo 21. mars!

Harry Styles seilet inn på toppen av hitlistene over hele verden da han slapp sitt selvtitulerte debutalbum i mai. I USA toppet han Billboard 200 med over 230.000 solgte album digitalt og 193.000 fysiske album. Dette er ny rekord for en britisk mannlig artist i lanseringsuken, siden Nielsen Music begynte å rapportere salget i 1991. Den historiske debuten i Amerika er en del av Harrys massive internasjonale suksess som #1 på listene i over 20 land, inkludert USA, Storbritannia, Canada, Australia, Holland og Belgia, samt flere steder i Sørøst-Asia og Midtøsten.

Dette blir garantert et «hvor var du da Harry Styles gjorde sin første solokonsert i Norge?» -øyeblikk. Sett alarm på mobilen, dette blir utsolgt!

Dører: TBD

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*
  • Platinum Tickets

Artister på dette arrangementet

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under