R5

fr 29 sep 2017
Oslo

R5

Vulkan Arena, Oslo Detaljer

Info om arrangementet

Det energiske bandet R5 har allerede markert seg på pop-himmelen, og spilt to konserter i Oslo tidligere. Nå er de aktuelle med utgivelsen «New Addictions», som tar den populære gruppa tilbake til Vulkan Arena fredag 29. september!

Siden R5 slapp sitt andre album «Sometime Last Night» i 2015, som debuterte på topp ti på Billboard 200 i USA, har de turnert verden over med sin fengende popmusikk. Underveis har søsknene Ross, Riker, Rocky og Rydel Lynch, og deres bestevenn Ellington Ratliff, jobbet med nytt materiale. Dette har resulter i EP’en «New Addictions», som markerer et nytt kapittel for det LA-baserte bandet.

R5 har på sin siste utgivelse vært mer involvert som både låtskrivere og produsenter, noe som tydelig gjenspeiles i musikken. Her har de fokusert på mektige melodier og catchy hooks, og det oser av den utrolige energien bandet leverer live. Tittelen understreker ikke bare hvor lett det er å bli hekta på låtene, men reflekterer også R5s lidenskap for det de holder på med. Bandet har tidligere uttalt at de lager «musikk som skal gjøre alle gira og glade. Det er den følelsen når du kjører ned motorveien med taket nede og musikken på full guffe. Vi vil ikke lage noe dystert.»

Lynch-søsknene, som opprinnelig er fra Colorado, fikk gjennom sine musikkinteresserte foreldre øynene opp for bandet INXS som unge. Dette førte også til at de tidlig lærte seg å spille instrumenter, og etter at familien flyttet til LA i 2007 dannet de bandet R5 med bestevennen Ratliff. Etter å ha gitt ut 2 EP’er slapp gruppa sitt debutalbum «Louder» i 2013, og nådde 1. plass på iTunes i hele 10 land. I tillegg til musikken har Ross blant annet vært med i hit-serien «Austin and Ally» på Disney Channels og Riker i flere episoder av «Glee».

Dører: 18:00

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Registrer deg for eksklusive fordeler

  • Tilgang til forhåndssalg
  • Nyhetsbrev
  • Artistvarsler
Registrer