Gå til Earthgang

Earthgang

Earthgang

tys 20 des 2022
Oslo

Dører: 19:00

Konserten er flyttet fra 31. mars 2022 til 20. desember 2022. Kjøpte billetter gjelder. Billettkjøpere har mottatt en mail med informasjon fra Vulkan Arena. 

EarthGang inntar Vulkan Arena i Oslo! Hiphop-duoen har annonsert at de slipper det nye albumet «Ghetto Gods» 28. januar, med tilhørende trailer hvor 2 Chainz har fortellerstemmen. Vi gleder oss til å se hva gutta har å by på, og ikke minst gjensyn med dem live!

 

Bill. kr. 290,- + avg. Aldersgrense 18 år.

Dørene åpnes kl. 19:00.

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

EarthGang, som består av Johnny Venus og Doctur Dot, ble dannet i Atlanta, Georgia, i 2009. Gutta vokste opp på sørsiden av byen, et område som blant annet har fostret storheter som Outkast og Future. Inspirert av et bredt spekter artister, deriblant Curtis Mayfield, T-Pain, Lauryn Hill og Gil Scott-Heron, begynte de å lage musikk på videregående.

 

Deres første EP, «The Better Party», ble til på Hampton University i Virginia i 2010. Året etter ga de ut to mixtapes, «Mad Men» og «Good News», de begynte å turnere, og tidlig i 2013 opptrådde de på A3C Festivalen i Atlanta. Senere det samme året, kom label-debuten «Shallow Graves for Toys», som seilte inn på 11. plass på Billboard´s Emerging Artists-liste. Turné i Nord-Amerika og opptreden på SXSW ventet, før de i 2015 ga ut «Strays with Rabies», som inkluderte gjesteopptredener fra J.U.S.T.I.C.E League og DJ Khalil.

 

I 2017 signerte EarthGang til J.Coles Dreamville Records, og slapp en rekke EPer etterfulgt av fullengderen «Mirrorland» i 2019 og musikk-kollektivet Spillage Village-plata «Spilligion» i 2020.