Videoer

  Mer informasjon

   

  Baby Strange har opparbeidet seg en nesten kultlignende status i undergrunnsmiljøet til den britiske musikkscenen. Frontet av karismatiske Johnny Madden, komplimentert av brødrene Connaire og Aidan McCann, er den stolte trioen i ferd med å reetablere seg som noen av de mest innovative og kompromissløse i Storbritannia.
  Siden utgivelsen av deres kritikerroste 2016-debutalbum «Want It Need It» (Ignition Records), har Baby Strange turnert hyppig, bygget opp en lojal fanbase, solgt ut spillesteder over hele Storbritannia og delt scenen med blant annet Frank Carter & the Rattlesnakes, Slaves, Jamie T og Wavves.
  Etter en kort pause fra å gi ut musikk, dukket Baby Strange igjen opp fra undergrunnen på starten av 2020, med visjonen redefinert, teamet deres foredlet og nye ambisjoner og energi som ikke en gang en global pandemi kunne stoppe.
  Siden den gang har bandet sluppet en rekke singler, og leverer hardtslående tekster som er innkapslet i fantastisk melodi, basstung gitar og trommer som vil se hoder nikke og starte pits i undergrunnen.
  Deres nye album, «World Below», slippes 17. juni. 

   

  Sjangre

  Flere Live Nation arrangementer