Videoer

  Mer informasjon

  Delta Goodrem er en prisvinnende singer/songwriter, musiker, skuespiller og bestselgende forfatter. Med 5 nummer 1-album, 9 nummer 1-singler, 17 topp-10 hits, 12 australske ARIA Awards, en Silver Logie TV Award og 3 World Music Awards.

  Hennes Hearts On The Run Tour starter i Storbritannia i april 2023. Den feirer hennes femte nummer 1-album, Bridge Over Troubled Dreams. Etter å ha gjennomført sin utsolgte australske arenaturné ble Delta med ikoniske Backstreet Boys på den nordamerikanske etappen av deres DNA World Tour, før hun nå legger ut på sin europeiske turne.

  Goodrem signerte platekontrakt da hun var 15 år gammel og markerer i år 20-årsjubileet for sitt debutalbum, Innocent Eyes, som toppet de australske, britiske og japanske hitlistene og er et av de mest solgte debutalbumene i australsk historie! Det inneholder nummer 1-singlene «Innocent Eyes», «Lost Without You», «Not Me Not I», «Predictable» og den uforglemmelige «Born to Try». Albumet tilbrakte rekordstore 29 uker som nummer 1 og Delta ble den første artisten noensinne som hadde fem nummer 1-singler på de australske hitlistene fra et debutalbum, og ble tildelt tiårets australske ARIA Albums Artist for å ha solgt flere album og singler enn noen annen nasjonal eller internasjonal artist gjennom tiåret.

  Deltas repertoar inkluderer duetter med Tony Bennet, Michael Bolton, Men at Work, LeAnn Rimes og Olivia Newton John. Hun var med verdens største tenor, Andrea Bocelli på hans turné i USA i 2009, Asia i 2010 og Australia i 2014 og 2022. Goodrem har også turnert med Ricky Martin og Michael Bolton. Delta har skrevet sanger for en rekke superstjerneartister, inkludert Celine Dion og Olivia Newton John. Delta spilte hovedrollen som "Grizabella" i Andrew Lloyd Webbers prisbelønte musikal CATS i Australia. Hun har representert Australia ved å opptre på to Commonwealth Games.

  Goodrem kan skryte av en imponerende TV-CV, som startet i en alder av 7. Som 16-åring ble hun med i rollebesetningen til Neighbours. I 9 år var hun den lengst tjente treneren på den globale hit-franchisen The Voice Australia og en vinnertrener på The Voice Kids Australia. I 2018 spilte Delta hovedrollen som hennes mentor, idol og gode venn, Olivia Newton-John i superstjernens biografi, Hopelessly Devoted to You. Hun er grunnlegger og kreativ leder av sitt produksjonsselskap ATLED Productions.

  Sjangre

  Flere Live Nation arrangementer