Videoer

  Mer informasjon

  Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen "Pstereo" i 2013. Kort tid etterpå fulgte albumdebuten Like I'm a Warrior (2014). Albumet ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og Emilie hentet hjem to Spellemannpriser, i kategoriene "Årets nykommer" og "Årets popsolist". Bortsett fra debutsingelen, er alle låtene på albumet skrevet og co-produsert av Emilie selv og vitner om et bredt spekter av inspirasjonskilder. Emilie er både pop, R&B og elektronika – servert med jazzens følsomhet.

   

  I kjølvannet av et vellykket albumslipp, turnerte hun både i Norge og Europa. Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp. I mai 2018 slapp hun albumet Tranquille Emile til strålende mottagelse og flere Spellemannpriser. Siden har hun spilt land landet rundt og fylt Den Norske Opera og Ballett to ganger.

   

  Nå er Emilie endelig tilbake med full musikalsk kraft. I 2020 slapp hun albumet Let Her Breathe, som har blitt trukket frem som et av årets beste album. Det nye låtmaterialet har blitt tatt med til den digitale Øyafestivalen, Royal Albert Halls digitale konsertserie og P3 Gull. Lengre frem i horisonten, på den andre siden av pandemien, venter en utsatt norgesturné – som Emilie gleder seg til å gjennomføre.

  Sjangre

  Flere Live Nation arrangementer