Videoer

  Mer informasjon

  Griff er den mangefasetterte popstjernen, som leker meg sjangre og ikke lar seg påvirke av de gjeldende reglene. Født og oppvokst i Kings Langley, begynte hun å lage musikk tidlig i tenårene, og skjønte også i tidlig alder – enten gjennom sine kinesisk-jamaicanske røtter eller hennes altomfattende tilnærming som spenner over låtskriving, produksjon, mote og design – at hun var annerledes.

   

  Griff rakk bare å gjøre en spillejobb før pandemien traff (hun skulle egentlig spille på Parkteatret i november 2021), og turnelivet ble brått erstattet med dager på soverommet, hvor blant annet lockdown-mixtapen «One Foot In Front of The Other» kom til verden. Det barrierebrytende prosjektet ble den første mixtapen fra en kvinnelig artist som nådde topp 5, og Griff vant den prestisjetunge BRITS Rising Star-prisen og to NME Awards. Til dags dato kan den unge artisten skilte med over 660 millioner+ strømminger, noe blant annet låta «Black Hole» har bidratt til.

   

  Etter lockdown, var det Griffs tur til å se verden, og i tiden etter har hun turnert med noen av dagens største artister – Coldplay, Ed Sheeran, Dua Lipa og Florence + The Machine – i tillegg til å få støtte fra Taylor Swift, som også er blant de som har gitt sine lovord til rykende ferske «vert1go vol.1».

   

  «Damn Griff I love this one.» – Taylor Swift
  «A beautiful song about hopes, fears and friendship.» – Sunday Times
  «Self-produced, synth-pop stunner.» – CLASH
  «Dazzling…chronicles a story of self-discovery in a way only Griff can.» – Notion