Videoer

  Mer informasjon

  Karpe (Chirag Rashmikant Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid) har siden de debuterte med EP-en Glasskår i 2004 vært et av de største navnene på den norske musikkscenen. Med album som «Rett fra hjertet» (2006), «Fire vegger» (2008), «Aldri solgt en løgn» (2010) og «Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden» (2012) har de preget hitlister og radiobølger. De har høstet en lang rekke priser og de har utfordret bransjestandarder.

  Med det visuelt ambisiøse prosjektet «Heisann Montebello» (2015), underholdt Karpe i to år i strekk – med videoer, konserter, musikk og til slutt kinofilmen “Adjø Montebello”. I 2019 utfordret de på ny både publikum og bransjemønstre – denne gangen med SAS PLUS / SAS PUSSY, et spor på 29 minutter og 47 sekunder. Med utsolgte klubbturneer og storslåtte produksjoner har de markert seg som et enestående liveband også. I 2013 ble de første norske hiphop-artist til å fylle Oslo spektrum. I 2017 fylte de samme arena tre kvelder på rad og i 2022 gjør de det igjen – da med hele ti konserter. Ingen norske artister har noen gang solgt like mange billetter på én dag som Karpe gjorde da billettene ble sluppet i desember 2019.

  I tillegg til å invitere til det største de noensinne har gjort, inviterte de til det mest intime. Alle som sikret seg billett til en av konsertene i Spektrum 2022, kunne nemlig søke seg til en eksklusiv Karpe-opplevelse lenge før den tid. I oktober 2020 ble nemlig til sammen 100 heldige Karpe-fans fordelt på fem kvelder invitert inn i Festiviteten i Skien, et praktbygg Karpe har eid siden 2018. Der kom de tettere på Karpe og deres univers enn noen har gjort tidligere.

  Etter en altfor lang pause, er det i 2022 endelig duket for konsertmagi igjen. Noen nøye utvalgte sommerfestivaler og spillejobber, før kronen på verket - og det største bandet har gjort noensinne - SAS SPEKTRUM x 10.

  Flere Live Nation arrangementer