Videoer

  Mer informasjon

  Myra er endelig klar med debutalbumet! – Bokser og ballerina er min måte å forene to sterke kontraster ved meg selv på. Dette albumet er en håndfast aksept av begge sidene.

  Albumet inneholder låter som representerer begge sidene, og inkluderer singlene «Dovre faller», «Svart Lamborghini», «Se vekk» og «Kan ikke falle». Musikken gjenspeiler den innvendige kampen om hvilken side som skal få dominere.

   

  Myras karriere startet i baksetet på en Uber i 2016 – sjåføren satte på noen instrumentaler, og Myra begynte å freestyle-rappe. Sjåføren ble imponert og kjørte henne til et musikkstudio, der hun møtte en produsent. Sammen lagde de låten «Hold an», som ble lagt på SoundCloud. Leo Ajkic erklærte kort tid etterpå, på sosiale medier, at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte til at medier som Dagbladet, Bergens Tidende og Aftenposten skrev dyptgående artikler om henne. Hun ble også invitert til å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten», før Cecilia Brækhus gikk in i bokseringen Koengen i Bergen, foran 10 000 publikummere. Siden da har hun spilt konserter over hele Norge, inkludert Øyafestivalen og Bergenfest.

   

  P3 skrev, om låten «Dette er mitt navn», at Myra «kan få det til å riste i dansegulvet med en låt, for så å få hårene til å reise seg på armene med den neste». Hun vant TONOs årlige pris – EDVARD-prisen, i kategori for beste tekst, for låten «Hjemløs i egen by». Juryen pekte på at Myra er en tekstforfatter med overveldende bredde. I 2020 gjorde hun minneverdige opptredener i Stjernekamp på NRK, og i vinter er hun klar for det populære TV-programmet Hver gang vi møtes. I februar 2021 kom låten «Dovre faller», som fikk terningkast 6 i VG, og som ble fremført på NRK1-programmet Lindmo.

  Flere Live Nation arrangementer