Videoer

  Mer informasjon

  Etter gjennombruddet med «Higher Ground» har SKAAR (la oss legge det bak oss en gang for alle; uttalt «skår») grepet musikknorge ved hjerterota. Alt i 2019 var hun nominert i kategorien årets nykommer på P3-Gull, og musikken hennes har blitt brukt i Netflix-produksjoner som «Battle» og «Hjem til Jul», i tillegg til flere A-listinger på radio.

   

  I 2020 slapp SKAAR sin debut-EP, «The Other Side of Waiting». Med denne debuten ble hun nominert til både Spellemannsprisen i kategorien ‘Årets nykommer’ (og gramo-stipend) og kategorien ‘Årets pop’, side om side med pop-bautaer som Emilie Nicolas og Sondre Lerche.

   

  Som for så mange andre artister ble det plutselig et stort tomrom i kalenderen etter covid-19 brøt ut, men som er resultat av den uventede overskuddstiden begynte SKAAR å plukke opp igjen demoer som egentlig var lagt på is, og puste nytt liv i dem. Nå sitter hun med 8 ferdige låter som aldri var planlagt å gi ut, som nå skal ut allerede i april.

   

  Den 16. april kommer låtsamlingen “Waiting», som SKAAR selv beskriver som et akustisk «prequel-album» hvor hun lukker et langt kapittel fra ungdomstid til det å bli ung voksen. Den henger på mange måter sammen med debut-EPen «The Other Side Of Waiting» og har flere referanser og røde tråder til den. Med dette prosjektet vil hun få frem røttene til sitt musikalske DNA, og ikke minst ta seg tid til å puste og fortelle enda flere historier i en mer lavmælt setting.

  Sjangre

  Flere Live Nation arrangementer