Videoer

    Mer informasjon

    Supergruppa Swedish House Mafia har teamet opp med den ikoniske superstjernen The Weeknd på den nye singelen og videoen “Moth to a Flame”, som er tilgjengelig her. Låta, som ble teaset under trioens spektakulære opptreden på MTV VMAs, er bandets første nye utgivelse siden de kunngjorde gjenforeningen i juli, sammen med singlene “It Gets Better” og “Lifetime (feat. Ty Dolla $ign & 070 Shake)”. I tillegg til forsideartikkel i Billboard Magazine og en eksklusiv opptreden av begge låtene på The Tonight Show With Jimmy Fallon. De tre låtene fortsetter å bygge opp forventningene til gruppas kommende album “Paradise Again”, som slippes i begynnelsen neste år. Allerede nå kan du forhåndsbestille det i en eksklusiv turnéutgave, som gir tilgang til et lukket forsalg til turneen. 
    Sammen med den nye singelen annonserer Swedish House Mafia en internasjonal turné i 2022 produsert av Live Nation, trioens første siden 2012. De er hyllet av fansen for sine bombastiske liveopptredener og solgte sist over 1 million billetter på sin «One Last Tour».  Turnéen i 2022 følger opp den nylig annonserte konserten på Coachella, og inkluderer arenaer over hele USA og Europa – fullstendig turnéoversikt på swedishhousemafia.com.
    Bandet har også nettopp blitt nominert til priser i kategoriene Best Electronic og Best Nordic Act ved årets MTV EMAs, som arrangeres i Budapest søndag 14. november. De feiret den minneverdige uken med en spesiell episode av The Weeknds Apple Music-show "Memento Mori show" i går kveld, hør episoden her.
    Swedish House Mafia er en svensk supergruppe som bestående av Sebastian Ingrosso, Axwell og Steve Angello.