Vi selger kun 100 % offisielle billetter. Våre billetter kommer direkte fra artister, promotører og spillesteder. Med andre ord, du er sikret inngang til våre arrangementer, til offisielle priser.


Det er enkelt å kjøpe billetter. Vi har lagt til salkart på arrangementene der dette har vært mulig. På den måten kan du finne den perfekte sitteplassen. Samtidig synliggjør vi billettprisene for at du skal unngå ubehagelige overraskelser.


Vi tar personvernet på alvor. Du kan være sikker på at din personlige informasjon, og de transaksjoner du gjør, er sikret hos oss. Vår gjeldende personvernpolitikk er tilgjengelig på våre sider, og vi gjør det enkelt for deg å avslutte ditt abonnement på nyhetsbrev og e-post-markedsføring gjennom din konto på Mitt LIve Nation.


Vi selger bare gjennom betrodde partnere. Vi selger alle våre billetter gjennom betrodde og verifiserte partnere slik at du kan forvisse deg om at handelen er sikker.


Vi er her for deg når du trenger oss. Kontakt oss til enhver tid med spørsmål eller problemer, så vil våre supportteam sikre at du får en fantastisk opplevelse.