Gå til Judas Priest

Judas Priest

Judas Priest

tys 14 jun 2022
Stavanger

DNB Arena | Stavanger

Dører: TBD

Judas Priest-konserten i Stavanger 15. juni 2021 vil dessverre ikke gå som planlagt. Hele turneen er nå flyttet et år frem i tid, og ny dato for konserten i Norge er 14. juni 2022. Bokassa er fremdeles med som special guests denne kvelden.

 

Kjøpte billetter gjelder til ny dato, så ta vare på disse. Konserten er tidligere flyttet fra 16. juni 2020. Vi takker dere for forståelsen og tålmodigheten, og ser frem til å ønske Judas Priest velkommen til Stavanger og DNB Arena neste år!

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Det er få heavy metal-band som har vært like toneangivende som Judas Priest. Gjennom sin over 50 år lange karriere har de hele veiene opprettholdt sin posisjon som en av de største, noe de nok en gang beviste med «FIREPOWER» i 2018, som nådde bandets høyeste albumplassering og ble hyllet av kritikerne. Veteranene har blant annet vunnet Grammy i kategorien 'Best Metal Performance', mottatt VH1 Rock Honors og blitt nominert til Rock and Roll Hall of Fame. Nå fortsetter suksessen, og gigantene bygger stadig videre på sin imponerende merittliste.

 

Vi ser frem til en storslått konsert i DNB Arena neste sommer – dette vil du ikke gå glipp av!