Gå til The Zombies

The Zombies

The Zombies

ons 21 apr 2021
Oslo

Rockefeller | Oslo

Dører: 19:00

Aldersgrense: 18+

NY DATO: The Zombies-konsertene i mai og juni 2020 er flyttet april 2021. Kjøpte billetter til opprinnelig dato gjelder til ny dato. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi gleder oss til å ønske dem velkommen til Norge!

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

De ikoniske britiske poplegendene i The Zombies returnerer til scenen for å feire sin høyst fortjente innlemmelse i Rock & Roll Hall of Fame.

 

I 2019 ble The Zombies innlemmet sammen med Stevie Nicks, Radiohead, The Cure, Def Leppard, Janet Jackson og Roxy Music, og passende nok skjedde dette nøyaktig 50 år etter at deres klassiker «Time of the Season» gikk inn på førsteplass på listene i USA. Men her er det er ikke snakk om å hvile på laurbær: The Zombies er snart aktuelle med ny musikk, som skal følge opp 2015-albumet «Still Got That Hunger».

 

Bandet er fremdeles ledet av de sentrale originalmedlemmene Colin Blunstone på vokal og Rod Argent på keyboards, nå sammen med Steve Rodford (trommer), Tom Toomey (gitar), og Søren Koch (bass). Liveshowet beskrives av Rolling Stone som «absolutely triumphant», og tar fansen med på en tidsreise fra deres tidlige hits og låter fra mesterverket «Odessey & Oracle» fra 1968, via post-Zombies-solokarrieren til Blunstone og Argent, og til nye låter fra det kommende albumet.