Gå til The Zombies

The Zombies

The Zombies

lau 17 apr 2021
Ålesund

Terminalen | Ålesund

Dører: TBD

Aldersgrense: 18+

NY DATO: The Zombies-konsertene i mai og juni 2020 er flyttet april 2021. Kjøpte billetter til opprinnelig dato gjelder til ny dato. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi gleder oss til å ønske dem velkommen til Norge!

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

De ikoniske britiske legendene The Zombies er tilbake for å feire deres etterlengtede plass på The Rock & Roll Hall of Fame. Etter å ha mottatt deres 4. nominasjon på 5 år, var støtten til The Zombies blant publikum og andre unektelig. Bandet ble nr. 4 i en offentlig online undersøkelse med over 330 000 stemmer. Til og med John Prine, som også var nominert, utnevnte The Zombies som sin favoritt, foran seg selv, i et Billboard-intervju.

Rolling Stone beskriver at The Zombies live er «absolutely triumphant». De tar med fansen på en reise fra tidlige hits… deres 1968 mesterverk Odessey& Oracle… post-Zombies solofavoritter… frem til i dag med Still Got That Hunger.

Bandets 2019 Rock & Roll Hall of Fame-plass markerte en stor triumf i deres karriere som har strekt seg over 5 tiår, men du kan være sikker på at de ikke har tenkt å kvile på laurbæra enda. The Zombies-historien forsetter…!