Gå til Alicia Keys

Alicia Keys: The World Tour

on. 17 juni 2020
Oslo

Dører: TBD

Vi må dessverre informere om at Alicia Keys-konserten på Oslo Spektrum 17. juni er utsatt. Vi jobber med å finne ny dato for dette arrangementet, kjøpte billetter vil gjelde til nytt show. Mer informasjon vedrørende dine billetter kommer når ny dato er satt. Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske Alicia velkommen tilbake til Oslo ved en senere anledning.

Billetter i salg

Generelt salg

  • Generelt salg*
    Utsatt
  • VIP*
    Utsatt
  • Platinum*
    Utsatt

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Den 15 ganger Grammy-vinnende artisten, Alicia Keys, er klar for «ALICIA – THE WORLD TOUR». Fans verden over har etterspurt gjensyn med den hyllede stjernen, og nå får vi endelig sjansen til å oppleve hennes massive hits live igjen. 

 

Sangerinnen slapp sitt syvende studioalbum «ALICIA» 20. mars, som bant annet inneholder den fantastiske nye singelen «Underdog». På turnéen kan du i tillegg til nytt materiale forvente godbiter som «No One», «If I Ain’t Got You», «Girl on Fire» og andre klassikere. Med fokus på livet og kjærligheten vil showet være en feiring fylt med den majestetiske energien kun livemusikk kan skape.