Gå til Apocalyptica & Epica

Apocalyptica & Epica

Apocalyptica & Epica

søn 27 feb 2022
Oslo

Dører: 19:00

Aldersgrense: 18+

NY DATO: Bandene har flyttet hele sin turné og ny dato for konserten i Oslo er 27. februar 2022. Vi har tidligere endret dato for dette showet fra 30. oktober 2020 til 21. mars 2021 . Kjøpte billetter til tidligere annonserte datoer gjelder til ny dato. Takk for din forståelse, vi gleder oss til å ønske Apocalyptica og Epica velkommen til Oslo!

 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Apocalyptica er et finsk symfonisk metal-rockeband med klassisk utdannende cellister. Bandet har hatt enorm suksess og er et toppnavn på festivalplakater verden over. De gjorde sin entré på musikkscenen i 1996 da de ga ut det legendariske debutalbumet «Plays Metallica By Four Cellos».

Epica spilte sist hos oss i 2010. Da hadde de nettopp gitt ut sitt gjennombruddsalbum «Design Your Universe», som gjorde dem til et internasjonalt fenomen med sin nøye ivaretatte balanse mellom episk, grandios metal og monumentalt orkestrerte lydlandskaper, mellom ren cinematiske storhet og sammenbitt tyngde, mellom Mark Jansens bunnløse growling og Simone Simons’ vokale naturkraft.

BILLETTER: kr. 400,- + bill.avg. 18 år leg.