Gå til The Weeknd

The Weeknd: The After Hours Tour

The Weeknd: The After Hours Tour

søn 18 sep 2022
Oslo

Dører: TBD

 

Superstjernen returnerer til scener verden over med sin «The After Hours Tour» i 2022. Ny dato for konserten med The Weeknd i Telenor Arena er søndag 18. september 2022. Kjøpte billetter gjelder, så ta vare på disse.

 

NB! Konserten er tidligere flyttet fra 6. november 2020 til 9. oktober 2021. Kjøpte billetter til begge de tidligere annonserte datoene gjelder til konserten i 2022. Du trenger ikke foreta deg noe, dine billetter blir automatisk oppdatert inne på din Ticketmaster-konto og i appen.


Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Turneen gjennom Europa og Nord-Amerika er flyttet og utvidet til 104 datoer, og starter i Vancouver 14. januar 2022. The Weeknd inntar blant annet Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Paris, Berlin og ikke minst Oslo, før det hele avsluttes i London 16. november.

 

Selv et år etter lansering setter han nye rekorder med hiten «Blinding Lights», som har vært topp 10 på Billboard Hot 100 i hele 47 uker og topp fem i imponerende 38.

 

Førstkommende søndag står den populære entertaineren for showet under Super Bowl. Dette blir en episk opptreden du ikke vil gå glipp av!

 

I tillegg slipper The Weeknd albumet «The Highlights» allerede på fredag, et prosjekt som presenterer noen av sangerens mest populære låter. Det er ikke et greatest hits-album, men skal gi lytteren et godt innblikk i den ikoniske artistens katalog.

 

Billettprisene ligger på kr. 905,- / 805,- / 610,- / 560,- / 510,- + avgift