Gå til Lucifer

Lucifer

Lucifer

søn 28 nov 2021
Oslo

John Dee | Oslo

Dører: TBD

Aldersgrense: 18+

NY DATO: Konserten med Lucifer på John Dee 22. november 2020 er flyttet til 28. november 2021. Kjøpte billetter til opprinnelig dato gjelder. Takk for din forståelse, vi gleder oss til å ønske bandet velkommen til Oslo neste år!

 

 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Bill. kr. 260 + avg. Aldersgrense 18 år.  

Lucifer leverer tung 70-talls hardrock, ispedd en god dose heavy og doom. De er inspirert av band som Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult og Fleetwood Mac, en kombinasjon som ikke kan slå feil. 22. november kan du oppleve dem live på John Dee!


 

Det multinasjonale bandet med base i Stockholm fikk mye oppmerksomhet da de slapp sitt andre album «Lucifer II» i 2018, og har hatt listeplasseringer i Tyskland, Sverige, Storbritannia og USA. De har turnert verden over, og gjestet renommerte festivaler som Psycho Las Vegas, Hellfest, Desertfest og det tyske kult-programmet Rockapalast.

 

Siden Lucifer ble etablert i Berlin i 2014 har det skjedd flere endringer i besetningen, men bandet frontes fremdeles av vokalist og grunnlegger Johanna Sadonis. Nå er de aktuelle med det nye albumet «Lucifer III».