Gå til Post Malone

Bergen Calling: Post Malone + gjester

Bergen Calling: Post Malone + gjester

tys 28 jun 2022
Bergen

Dører: TBD

Éndagsfestivalen Bergen Calling med headlineren POST MALONE på Koengen vil ikke bli gjennomført 30. juni 2021.

 

Ny dato er bekreftet til 28. juni 2022.

 

Billetter kan benyttes til ny dato eller refunderes på utsalgsstedet innen 9. juli 2021. For mer informasjon, gå til bergenlive.no

 

Line-up for den nye datoen 28. juni 2022 blir identisk til opprinnelig dato, det vil si POST MALONE, iann dior, Kjartan Lauritzen, Isah, SushixKobe, Dutty Dior, L.U:N.A.

 

Vi er lei oss for at den globale pandemien gjør at vi må utsette til neste år, men vi gleder oss desto mer til at denne elleville festen endelig kan finne sted 28. juni 2022. Det blir episk!

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*
  • Venteliste*

Artister på dette arrangementet

Mer info

Mindre info

Arrangementsinformasjon

POST MALONE til Koengen 30. juni 2021
med special guests Iann Dior, Kjartan Laurtizen, Isah, Sushi x Kobe, Dutty Dior og L.U:N.A
 
Vi fortjener noe å glede oss til etter å ha kommet oss gjennom 2020. Vi er sinnsykt stolte og glade over å kunne presentere eneste konsert i Norge med hitmaskinen og ikonet Post Malone på Koengen 30. juni 2021!
 
Med seg har Posty special guest Iann Dior, som for tiden er #30 på Spotify sin liste over de mest spilte artistene i verden, samt noen av de hotteste navnene i norsk hiphop & rnb: Kjartan Lauritzen, Isah, Sushi x Kobe, Dutty Dior og L.U:N.A

 

POST MALONE til Koengen med special guests Iann Dior, Kjartan Laurtizen, Isah, Sushi x Kobe, Dutty Dior og L.U:N.A

Aldersgrense 18 år - vergeordning for de under 18. Nedre aldersgrense 15 år. Barn under 18 år må være i følge med en voksen edru person over 23 år. Vergeskjema finnes på Bergen Live sin webside og må fylles ut før ankomst konsertstedet.