Gå til Katatonia

Katatonia & Sólstafir

Katatonia & Sólstafir

fre 24 feb 2023
Oslo

Rockefeller | Oslo

Dører: 18:00

Aldersgrense: 18+

Konserten flyttes til fredag 24. februar 2023. Kjøpte billetter til 25. febauar 2022 er gyldige til ny dato, eller kan eventuelt refunderes innen 25.04.22. 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Svensk/islandsk konsertgave vakkert innpakket i metalmelankoli.

 

Katatonia tar oss igjen på nytt inn i sitt vakre og gufne mørke. Melankolien har alltid vært tungt til sted i Katatonias musikk, så også på fjorårets «City Burials», bandets 11. album. Svenskene var sammen med band som Paradise Lost og My Dying Bride med på å definere den gotiske sjangeren tidlig på 90-tallet, men de har med årene fått et mer komplekst lydbilde med rom for klassisk og folkemusikk, og en mer progressiv retning. Men forvent fremdeles episke komposisjoner og en grunnleggende dyster stemning når de nå kommer til Oslo.

Islandske Sólstafir har lagt verden for sine føtter med sin kardinalregel: det finnes ingen regler. Med sin blanding av klassisk rock og avantgarde, og med en fortid som svartmetallband, er hovedfokus på det atmosfæriske og emosjonelle. Bandet etterstreber å forvandle smak og tekstur om til lyd, med tekster som har dreid mer i retning av vår åndelige kontakt med naturen. Denne suksessformelen fortsatte de med på siste og sjuende album «Endless Twilight of Codependent Love» fra i fjor: «Dette er et album som byr på det meste i repertoaret til Sólstafir og det er en variert og spennende plate. Herregud, vi får til og med servert litt rett fram blues i låten «Or» ... Fantastisk!» (5/6 i Norway Rock)

Bill. kr. 400,- + bill.avg. 18 år leg.
NB! Dørene åpnes kl. 18.00.