Gå til Queen + Adam Lambert

Queen + Adam Lambert

Queen + Adam Lambert

tor 21 jul 2022
Oslo

20:00

Dører: 18:30

Queen + Adam Lambert utvider sin etterlengtete Rhapsody-turneen! De legger til nye show i Italia, Sverige og Norge, og avslutter nå turneen i Finland 24. juli 2022. I alt vil Queen + Adam Lambert opptre med 34 show som en del av deres Rhapsody UK & Europe 2022-turné.

 

Siden Adam Lambert først delte scenen med Queen under American Idol-finalen i 2009, har hans dynamiske tilstedeværelse gitt bandet liv og gledet fans over hele verden. De startet sterkt med sin første konsert sammen for en halv million mennesker i Kiev i 2012. Siden det har May og Taylors musikalske fyrverkeri, blandet med Lamberts vokal og scenetilstedeværelse, blitt en eksplosiv kombinasjon! Over 200 konserter senere har partnerskapet blitt en kommersiell og kritikerrost triumf og de har spilt for fulle hus i hvert hjørne av verden. Queen + Adam Lambert har per i dag fremført 218 show for et publikum på nærmere fire millioner tilskuere. 

 

Vi gleder oss til en uforglemmelig sommerkveld og til å ønske Queen + Adam Lambert velkommen tilbake til Norge og Telenor Arena.

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*
  • VIP*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Billettpriser ink. avg.:  

Golden circle = 1495,-

Sitte 1 = 945,-

Sitte 2 = 845,-

Ståplasser = kr 690,-