Gå til Little Simz

Little Simz

Little Simz

søn 18 des 2022
Oslo

Rockefeller | Oslo

Dører: 19:00

Konserten med Little Simz på Rockefeller 13. januar 2022 er flyttet til 18. desember 2022. Kjøpte billetter gjelder på ny dato. Billettkjøpere har mottatt en mail med informasjon om dette. 

 

Den britiske rapperen Little Simz kommer med nytt album til høsten, og neste år blir det Rockefeller-konsert.

 

Bill. kr. 300,- + avg. 18 år leg.

Dørene åpnes kl. 19.00.

Billetter i salg

Generelt salg

  • Generelt salg*
    For øyeblikket utsolgt. Søk etter andre ledige datoer.

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Skuespilleren og musikeren fra London har jobbet hardt for å komme dit hun er i dag. Med tre album og en bråte mikstapes i baggen har Little Simz klatret rangstigen med sin ytterst potente, rett i trynet, rett i hjertet, slagkraftige og eksperimentelle rap.

Kontrollert men med grit og swag, spytter hun ut sin gjenkjennelige mitraljøse-rap som ingen andre, men gir også rom for en melankolsk behagelighet og en meloditeft som har blitt en glemt kunst i rap anno 2021. Det minner oss om hvorfor hun er en av de mest vitale og ledende artistene innen sjangeren.

Simz blir omtalt som en av vår tids aller beste MCs i en allerede, mildt sagt, konkurransetung kategori. I 2019 vant hun en MNE-pris i kategorien «Best Album» og ble nominert til IMPALA, Mercury Prize med albumet Grey Area.

Nylig slapp hun låta «Rollin Stone» som er en majestetisk og episk forsmak på Simz fjerde album som slippes i september, på egen etikett, titulert Sometimes I Might Be Introvert.