Gå til Imagine Dragons

Imagine Dragons: Mercury Tour

Imagine Dragons: Mercury Tour

mån 27 jun 2022
Bergen

Dører: TBD

For å feire sitt nye album «Mercury – Act 1» setter Imagine Dragons ut på deres Mercury Tour! Ikke gå glipp av konserten på  Bergenhus Festning - Koengen 27. juni 2022!

Med 46 millioner solgte album og 55 millioner solgte sanger globalt, i tillegg til 74 milliarder kombinerte streams, er Imagine Dragons fortsatt ett av de bestselgende rockebandene, og har gjenoppfunnet sjangeren med sin enorme breakout-suksess gjennom 2010-tallet. Billboards Top 3 rockesanger gjennom tiåret tilhørte bandet – “Believer”, “Thunder” og “Radioactive”. 

 

Deres svært etterlengtede femte studioalbum «Mercury – Act 1» ble sluppet 3. september, 2021. Albumet, hvor tittelen henter inspirasjon fra ordet «mercurial», er laget sammen med den anerkjente produsenten Rick Rubin, og er et ærlig album som forlater metaforisk-ladede tekster og i stedet omfavner følelsesmessige ekstremiteter. Dette er bandets første album siden «ORIGINS» i 2018, og holder ingenting tilbake. 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*
  • VIP*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Det er aldersgrense 18 år. Det betyr at en må være fylt 18 år innen (eller samme dato), som konserten skal finne sted, altså 27. juni 2022. Det er vergeordning på konserten. Nedre aldersgrense 15 år. Vi har ikke anledning til å gjøre unntak på den nedre aldersgrensen. Det betyr at dersom en er 15, 16 eller 17 år når konserten skal avholdes vil en kunne gå i følge med en verge. Verge må være en voksen edru person, minimum 23 år og kan være ansvarlig for max 2 personer under 18. Her igjen gjelder det at vergen må være fylt 23 år på konsertdagen. Personen som skal være verge for noen må ha billett til samme område som den eller de en skal være verge for. Det er f.eks. ikke mulig at et barn kjøper Golden Circle og vergen kjøper en ordinær billett. Les mer