Gå til 6LACK

6LACK - Since I Have A Lover Tour

6LACK - Since I Have A Lover Tour

søn 03 mar 2024
Oslo

Aldersgrense: 18+

OBS! Flyttet til Sentrum Scene. Kjøpte billetter gjelder!

Den anerkjente rapperen og R&B-artisten 6LACK er aktuell med albumet Since I Have a Lover. 3. mars til neste år kommer han endelig til Rockefeller! Han har blitt strømmet elleville 7.8 milliarder ganger, og har blitt nominert til tre Grammy-priser.
Han albumdebuterte med FREE 6LACK i 2016, hvor særlig singelen «Prblms» gjorde seg bemerket. Men det var først på East Atlanta Love Letter to år senere at det tok fullstendig av. Albumet nådde en kruttsterk 3. plass på Billboard 200, og toppet R&B-listen.
6LACK er velkjent for sine unike og suksessfulle samarbeid med andre artister, og bare i 2019-2020 var han feature-artist på over 30 utgivelser. Listen over samarbeidspartnere er lang og imponerende, og består av navn som J. Cole, Future, Selena Gomez, Young Thug, Timbaland, Normani, Isaiah Rashad, Rita Ora, Ty Dolla $ign, Lil Baby, Khalid, Jessie Reyez og Nao. I 2021 hadde han megahiten «Calling My Phone» sammen med Lil Tjay, som toppet alt av lister.
Nå har han endelig sluppet tredjealbumet Since I Have a Lover, som har blitt hyllet av The New York Times, NPR, Complex, FADER, Essence, Pitchfork, Hypebeast, VIBE, XXL, Uproxx og Revolt.

 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

BILLETTER: kr. 340,- + bill.avg. 18 år leg.