Gå til Isah

Isah - 2 konserter!

Isah - 2 konserter!

søn. 14 jan 2024
Oslo

I løpet av denne sommeren har Isah opptrådt med både nye og gamle låter på festivaler over hele landet, men han har ingen planer om stoppe! Nå forbereder han seg på sitt største show i Operaen den 14.januar 2024. Showet vil inneholde en imponerende produksjon som tar deg gjennom Isah’s epoker, med en rekke overraskelser!

 

«Folk kan glede seg til min desidert største konsert noensinne. Et ekstremt lysshow med gjester, mye musikk og flere overraskelser. DETTE er det bare å glede seg til. 14.Januar smeller det, kjøp billett før det er for sent.»

-       Isah

 

Før sommeren lanserte han endelig sitt etterlengtede debutalbum «INSTRUMENT». Albumet mottok mye ros fra P3, som ga det en femmer på terningen og omtalte det som den mest imponerende utgivelsen fra Stavanger-artisten hittil. Aftenposten sluttet seg til med samme terningkast, og la vekt på albumets imponerende tekstarbeid.

 

«Responsen på debutalbumet har vært helt sinnsyk, ord kan ikke beskrive!» - Isah

 

Den kritikerroste debutplaten var ledet an av klubbfavoritten «EG VIL BARE DANSE», som raskt klatret til toppen av listene og ble utnevnt til «Ukas låt» på NRK P3.

 

Billetter i salg

Generelt salg

  • Kl. 20:30 - Utsolgt!*
    For øyeblikket utsolgt. Søk etter andre ledige datoer.
  • Kl. 18:00 - Ekstrakonsert!*
    For øyeblikket utsolgt. Søk etter andre ledige datoer.

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Kl. 18:00 - Ekstrashow!

kl. 20:30 - Utsolgt!