Gå til Madison Beer

Grunnet høyere fokus på sikkerhet vil alle publikummere bli sjekket grundig/kroppsvisitert på vei inn til Sentrum Scene. Vær derfor ute i god tid før konsertstart. Ikke ta med deg sekk eller veske om du ikke absolutt må, og det er ikke tillatt å ta med seg vesker større enn et A4-ark. Det er garderobe på Sentrum Scene der man kan henge fra seg yttertøy mot en avgift på 55,- NOK. Det er dog ikke tillatt å sjekke inn vesker større enn et A4-ark i garderoben.

Det er viktig å merke seg at det ikke er tillatt å ta med seg gjenstander som kan utgjøre en fare for andre gjester eller artister. Dette inkluderer skarpe eller spisse gjenstander som nagler, kniver og paraplyer, som vil bli beslaglagt ved inngangen. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt. Vi ber også om at profesjonelt foto-/video-/lydutstyr ikke tas med inn i lokalet.

Dørene åpner kl. 19.00 og det er ikke tillatt å stille seg i kø før kl. 16.00 på konsertdagen. Publikum som stiller seg i kø før dette tidspunktet vil bli bortvist fra området.

Sentrum Scene består av en hovedsal med ståplasser og et galleri med unummererte sitteplasser. Begge deler har adkomst fra hovedinngangen. Adgang til galleriet er til venstre etter inngangen, mens hovedsalen kan nås via trapper rett frem etter inngangen.

Vi ønsker deg en fin konsertopplevelse!

Madison Beer

Madison Beer

søn. 25 feb 2024
Oslo

Superstjernen Madison Beer kommer til Oslo 25. februar 2024 på sin The Spinnin Tour! På denne konserten er det fri aldersgrense. Konserten er flyttet fra Rockefeller til Sentrum Scene. Kjøpte billetter gjelder.

 

Popsensasjonen Madison Beer er aktuell med andrealbumet Silence Between Songs, som blant annet inneholder singlene «Home To Another One», «Dangerous», «Reckless» og «Showed Me (How I Fell In Love With You)», og en vakker tolkning av Turtles-klassikeren «You Showed Me».

 

«This album is more of a memoir. It's not really about one specific event, but more about specific things that have shaped me into the person that I am today», sier hovedpersonen om det nye albumet.

 

Med over 2,4 milliarder streams globalt, og over 65 millioner følgere i sosiale medier, er Madison Beer en av de mest innflytelsesrike stemmene i sin generasjon.

Billetter i salg

Generelt salg

  • Generelt salg*
    For øyeblikket utsolgt. Søk etter andre ledige datoer.

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

BILLETTER: kr. 425,- + bill.avg. Fri aldersgrense.

Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.