Gå til Kaizers Orchestra

Vaulen Open Air 2024

Vaulen Open Air 2024

07
jun 2024
til 08
jun 2024
Stavanger

Vaulen | Stavanger

Vaulen Open Air i Stavanger vender tilbake med enda mer musikk, lidenskap og solfylte dager. Etter en fantastisk debut i 2023 med sommerminner som fortsatt varmer hjertene våre, gleder vi oss til å invitere dere til nok et eventyr på Vestlandets Riviera! Vaulen Open Air går av stabelen 7. og 8. juni 2024. Nå har vi gleden av å dele de første artistene til neste års festival.

Vaulen Open Air i Stavanger vender tilbake med enda mer musikk, lidenskap og solfylte dager. Etter en fantastisk debut i 2023 med sommerminner som fortsatt varmer hjertene våre, gleder vi oss til å invitere dere til nok et eventyr på Vestlandets Riviera! Vaulen Open Air går av stabelen 7. og 8. juni 2024. Nå har vi gleden av å dele de første artistene til neste års festival.: Vaulen Open Air i Stavanger vender tilbake med enda mer musikk, lidenskap og solfylte dager ☀️ 🏝️ Etter en fantastisk debut i 2023 med sommerminner som fortsatt varmer hjertene våre, gleder vi oss til å invitere dere til nok et eventyr på Vestlandets Riviera! Vaulen Open Air går av stabelen 7. og 8. juni 2024. Nå har vi gleden av å dele de første artistene til neste års festival – billettene går i salg mandag 23. oktober kl. 10.00. 🔥
Forsalg til medlemmer av livenation.no fra fredag 20. oktober kl. 10.00 🎫
Mer info her: www.vaulenfestival.no
Event: Vaulen Open Air 202Vaulen Open Air i Stavanger vender tilbake med enda mer musikk, lidenskap og solfylte dager. Etter en fantastisk debut i 2023 med sommerminner som fortsatt varmer hjertene våre, gleder vi oss til å invitere dere til nok et eventyr på Vestlandets Riviera! Vaulen Open Air går av stabelen 7. og 8. juni 2024. Nå har vi gleden av å dele de første artistene til neste års festival!

 

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Kan du ikke finne det du leter etter?

Velg en annen dato

Artister på dette arrangementet

Arrangementsinformasjon

Det er ingen aldersgrense, men barn under 15 år må være i følge med endru voksen.