Ron Pope - 2017 Dancing Days World Tour

29 okt 2017
Oslo

Ron Pope - 2017 Dancing Days World Tour

Parkteatret Scene, Oslo Detaljer

Info om arrangementet

Nashvilles Ron Pope starter høsten med albumutgivelse, og 29. oktober kommer han endelig tilbake til Parkteatret i Oslo! Konserten er en Yngling med fri aldersgrense, og billettsalget starter fredag kl. 10.

Femten år og syv studioalbum inn i en karriere i musikkbransjens utkant, er Ron Pope nå i ferd med å snu det hele på hodet. Det tok et tiår å bli en suksess over natta: Etter hundrevis av millioner streams, flere millioner solgte singler og fullpakkede konserter verden over, er den uavhengige artisten plutselig en å regne med.

På den kommende plata «Work» har han igjen co-produsert med Grammy-vinnende Ted Young (Rolling Stones, Sonic Youth ++). Duoen bestemte seg for å spille inn i et analog-basert studio, Popes første gang på tape. Resultatet er en plate preget av spontanitet og lave skuldre.

– På noen av låtene kan du høre Nashville, på andre er vi på gata i New Orleans eller hjemme i Georgia, på barene jeg vokste opp med eller syngende stillferdig på soverommet, sier Pope.
– Albumet følger meg fra jeg var tretten og en lærer sa til moren min at jeg trolig kom til å ende i fengsel; det var det året jeg begynte å prøve meg på låtskriving. Det har stort sett gått oppover siden.

«Work» slippes i august, på Popes og konas plateselskap Brooklyn Basement Records. Vi gleder oss stort til å få det hele servert live!

Dører: 18:00

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Billetter i salg

Generelt salg

  • I salg!

    Generelt salg*

Artister på dette arrangementet

I salg!

Generelt salg*

Kjøp billetter Finn dine billetter her. Se alle billetter under

Registrer deg for eksklusive fordeler

  • Tilgang til forhåndssalg
  • Nyhetsbrev
  • Artistvarsler
Registrer